Translation tool

sâmbătă, 21 septembrie 2024

YQ6WFF - 2024

 in perioada 14-15 septembrie membri Radioclubul Puskas Tivadar YO6KPT si Asociatia Sportiva K.S.E din Tg.Secuiesc am activat din zona protejata Apa Rosie  YOFF-0423 KN36DE.

Plecarea a fost sambata la ora 8,la ora 9 ne am intalnit cu colegii din Tg.Secuiesc si am stabilit traseul, din pacate a inceput si ploaia, dar caravana a continuat drumul.


La ora 12 am ajuns la destinatia cu dificultati mari, pentru ca ploaia ne a creat probleme, din fericire pe la ora 14 s-a oprit si am apucat pentru instalare antenei si aparaturii. Antena folosita a fost un inv.V ,Hex Beam, Transceiver IC 7300, FT987D.

Majoritatea legaturilor s-au efectuat in cw si ft8, in ssb a fost WAE ssb contest hi...
Aventura s-a terminat duminica la ora 15 cu peste 300 qso din cinci continente cu o propagare relativ buna (deschideri sporadice )si cu satisfactia ca si de data acesta s-a reusit o activare splendida. De la Apa Rosie am plecat spre casele noastre cu gandul ca ne vom intoarce si la anul urmator. La reusita acestei activari au participat.


yo6uo - Dezso
yo6cvn - Gyuszi
yo6pvx - Sandu
yo6bhn - Joco
yo6guu - Zoli
yo6pqe - Zoli
yo6dba - Laci
yo6eva - Eva
yo6pib -CSaba
yo6pjr - Istvan
yo6fgz -Arpi
yo6hba - Tamas
Tanase Constantin
Pustai Boti

Multumim  pentru sprijinul acordat din partea  Agentia Protectia Mediului Covasna, Consiliul Judetean Covasna, Primaria Municipiului Targu Secuiesc si Ocolul Silvic Particular Lunga.

73, yo6fgz Arpi