Translation tool

vineri, 17 octombrie 2014

Echipa YR4R in YOFF-025

 Dupa expeditiile anterioare in YOFF 336, YOFF-512 si YOFF-196, am ales sa activam si un parc national din imediata vecinatate a orasului Galati. Am profitat si de reintoarcerea in YO, a lui Ginel YO4RYU/MM, asa ca am pregatit echipamentele necesare pentru a activa din YOFF-025 Parcul Natural Lunca Joasa a Prutului Inferior.
 Dupa succesul expeditiilor anterioare, echipa clasica compusa din YO4RYU-Ginel, YO4CVV-Petrica, YO4RXX-Adrian,YO4REC-Lucian sa marit cu inca doi radioamatori din Galati, YO4BJT-Costel,YO4RLN-Valentin.
 Am folosit acelasi indicativ special YR4R, alocat clubului nostru GLARIS Galati.
 Am ales ca amplasament Lacul Zatun, situat in interiorul Parcului Natural. Acces fara probleme cu auto din dotare, zona amenajata pentru agrement, fara a modifica frumusetea naturala a locului.
 Nu in ultimul rand, a contat si accesul in interiorul zonei, la o retea de alimentare cu energie electrica.
 Dupa montarea celor doua antene, verticala pentru 7 MHz, si deltaloop pentru 14 MHz, sambata dimineata, la ora locala 9.40, am inscris in log prima legatura cu RV9CHB. Propagarea buna, vremea favorabila au condus la realizarea a 886 QSO, 61 zone DXCC.
 Apelurile in frecventele recomandate pentru WWFF, 7,144 MHz si 14,244 MHz au fost de cele mai multe ori, finalizate de un pile-up, uneori greu de stapanit. Cele doua transceivere Icom IC746 si Kenwood TS480SAT, sau comportat ireprosabil, deasemenea si cele doua antene folosite.
 O actiune reusita din toate punctele de vedere, un sfarsit de saptamana dedicat activarii unei zone foarte frumoase.
 Si bineinteles, la intoarcerea spre casa, ganduri si planuri catre urmatoarea destinatie YOFF.

73 de YO4REC & YR4R Team

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu