Translation tool

duminică, 19 ianuarie 2014

YO2MNC/p, azi 19 ianuarie 2014 in YOFF-486 si YOFF-258

Azi l-am auzit in 40m pe Levi.
Lucra cu YO2MNC/p si era in YOFF-486. Mai tarziu s-a deplasat in YOFF-258. 
Vedeti imaginile pentru a vedea ce "off-road" a facut!

Va salut!
 Iaca am ajuns la cea de a 16-lea zona protejata flora fauna din judetul Arad YOFF-486 Coridorul Drocea Codru Moma
Cand plecasem la drum am facut planul ca aceasta zona va fi activata de la Paulian cum se vede in poze am si trecut pe acolo, dar am si trecut de aceasta localitate pentru ca nu se putea accesa zone din cauza dealului, era prea inalt si drumuri inaccesabile pentru masina de epoca. 
Asa ca am ajuns si in locuri necunoscute de mine ca de  exemplu Paulian-Berindia-Cociuba-Revetis unde dupa ce am inconjurat aproape jumatate de zona protejata am intors si am ajuns inapoi la Sebis si am sunat un prieten YO2MLM Mircea. Eram dezamagit si dezorientat, asa ca l-am rugat sa ma ajute in gasirea locului potrivit pe harta cu googel earth, si sa ajung acolo cu ajutorul GPS. Am si primit noua coordonate si am pornit din nou din Sebis spre Salajeni, unde inainte de localitate am intrat din nou pe drum forestier off road. Din toate zonele activate pina acuma asta era cea mai grea care m-a dus la disperare. 
Zona este foarte frumoasa cu  parauri, paduri etc...
Dupa sosire si montarea aparaturii nu a trecut mult timp si au aparut radioamatorii in frecventa (40m-7145), iar la putin timp s-a creat bine cunoscutul pile-up, pentru care m-am bucurat foarte mult. 
Dupa toate astea am strans bagajul si am pornit spre o noua zona, a 17-lea pe care a urma sa-l activez: Drocea YOFF258 .
Va multumesc tuturor cu cei care am avut QSO in curand cu 73! Levi

Imagini aici si aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu