Translation tool

luni, 14 noiembrie 2011

YOFF-349

Padurea Plopeni - YOFF-349
Am dorit sa merg la Buzau unde era organizata o intalnire cu radioamatorii. Asi fi dorit sa merg la Valea Calmatuiului, dar Pit mi-a dat ideea de a merge spre Padurea Plopeni. Era o zona protejata care inca nu era activata. Uitandu-ma pe harta am vizualizat unde se afla.
Vineri dimineata am plecat. Initial era vorba sa vina si YO6EZ, dar in ultimul moment a renuntat.
Dupa ce am terminat cu treburile din Ploiesti am luat directia spre YOFF-349. Drumul destul de bun m-a dus la marginea padurii unde am cautat un loc pentru a-mi amplasa masina si toate cele. Fiind singur a durat ceva mai mult, dar am reusit! Astfel ca la orele 1424 OL am reusit prima legatura cu Pit, YO3JW. Neavand cu mine si laptopul l-am rugat sa ma posteze pe DX Cluster. Astfel ca in numai cateva minute toata Europa era pe frecventa! Va dati seama ce greu e sa scoti un indicativ din imbulzeala. Dar mi-a placut! Dupa ce am stat in 40m, cand chemarile au mai disparut, am trecut in 20m unde am luat-o de la capat.
Nici nu am observat ca incet, incet se intuneca. Am fost nevoit sa strang si m-am intors in Ploiesti de unde dimineata am pornit catre Buzau.
Inainte de plecare am descoperit in apropriere o crescatorie de struti unde intentionez sa fac o vizita in curand.
Din Buzau, dupa intalnire, am plecat catre "vulcanii noroiosi" care poate va fi urmatoarea locatie de unde voi lucra.
73/44 Cezar YO6CUF operator de "serviciu" la YO6KNX/p
Si cateva imagini!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu