Translation tool

miercuri, 18 august 2021

O noua diploma ......

 In perioada 10-12 septembrie 2021 se va desfasura la statiunea climaterica Sambata prima intalnire a pasionatilor de unde ultrascurte din Romania la initiativa radioclubului QSO Banat.
  Aceasta locatie se afla in YOFF-0182, Piemontul Fagaras. Nu departe este si YOFF-0309, Muntii Fagaras.
  Din lista de participanti se poate observa ca exista participanti din mai toate districtele YO. https://ukw.ro/cine-suntem-noi/
  Cu acest prilej s-a obtinut un indicativ special YP0UKW care va fi activ in aceasta perioada.

Se instituie un certificat (diploma) care sa se acorde in urmatoarele conditii;

 "UKW FUN 1.0 Certificate 2021"
  Pentru vanatori - sa fi lucrat cu minim 3 locatii YOFF diferite in perioada 9-14 septembrie 2021 din care minim  una sa fie cu indicativul special YP0UKW, iar celelalte cu statii care pe traseul catre locul intalnirii sau la plecare vor activa alte YOFF.
 Pentru activatori - sa fi realizat minim cate 100 QSOs din una sau mai multe YOFF cu indicativ propriu sau ca operator la o statie de club.in perioada 9-14 septembrie 2021
Diploma se elibereaza in format electronic fara costuri.

"UKW FUN 1.0 Certificate 2021"
  For hunters - to have worked with at least 3 different YOFF locations during the period 2021 September 9-14 of which at least one will be with the special YP0UKW call, and the other with stations that on the route to the place of meeting or departure will activate other YOFF.
  For activators - to have achieved at least 100 QSOs from one or more YOFFs with their own call or as operator at a club station between 2021 September 9-14.
The certificate is issued in electronic format at no cost.





Cererea se trimite la: YO3JW  fenyo3jw(at)yahoo.com pana pe 30 noiembrie ac.
Statia cu cel mai mare numar de YOFF lucrate , precum si operatorul cu cele mai multe QSO dintr-un YOFF vor primi un premiu surpriza!
PS Posibil ca imaginile sa fie schimbate cu unele realizate la fata locului !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu